QUINTED ACADEMIC

Quintet Academic; isminden de anlaşılacağı üzere akademik bir anlayışla yola çıkmış, bünyesinde sanatçı kimliklerinin yanı sıra,  öğretim üyesi, orkestra sanatçısı ve orkestra şefi barındıran bir gruptur. Ankaralı müzisyenlerin oluşturduğu bu ekipte keman sanatçıları Faruk Tamer ve Yağız Tan, viyola sanatçısı Belma Çeliksırt, viyolonsel sanatçısı Şerif Can Ünver ve gitarist Cem Çeliksırt yer almaktadır. Şimdiye dek pek çok projede beraber müzik yapmış olup, Quintet olarak ilk defa aynı çatı altında toplanan sanatçılar; gitar ve yaylı dörtlüyü bir araya getirmeyi hedefleyen fakat ne yazık ki repertuvarda hak ettiği yeri bulamamış eserleri gün ışığına çıkartmayı misyon edinmişlerdir. Kendi alanlarında yüksek öğrenimlerini tamamlamış, yurt içi ve yurt dışı pek çok başarıya imza atmış ve alanlarında uzmanlıklarını kanıtlamış olan Quintet Academic üyelerinin gerçekleştireceği bu keyifli konsere hepiniz davetlisiniz.

Biletler #Biletix ve müze gişesinde satışta!

Salon Kapasitesi: 65 kişi

Ücret: