YENİ YILA AŞK ŞARKILARIYLA

Ankara Devlet Operası sanatçıları Soprano Güzin Yıldız, Tenor Emrah Sözer, piyanoda Esra Poyrazoğlu ve kemanda İdil Öğüt’ten oluşan topluluk 17 Aralık'ta Gökyay Vakfı Satranç Müzesi “Yeni Yıla Aşk Şarkılarıyla’’ konseri verecek.

Modern müzecilik anlayışının Başkent’teki önde gelen temsilcilerinden Gökyay Vakfı Satranç Müzesi kültür sanat buluşmalarında muhteşem bir konserle yeni yılı karşılayacak. 2016 yılının son konserinde Müze, operadan operet ve napolitenlere uzanan bir müzik ziyafetine ev sahipliği yapacak.

Gökyay Vakfı Satranç Müzesi, 17 Aralık’ta Ankaralı sanatseverleri, Yeni Yıla Aşk Şarkılarıyla konseri ile soğuk kış günlerinde gönülleri ısıtacak aşk müzikleri gezintisine davet ediyor.