Geri Dön

GÖKYAY SPOR KULÜBÜ SATRANÇ SPORCULARINDAN BÜYÜK BAŞARI

GÖKYAY SPOR KULÜBÜ SATRANÇ SPORCULARINDAN  BÜYÜK BAŞARI

GÖKYAY SATRANÇ KULÜBÜ SPORCULARI 1. LİG’DE

2019 yılının mayıs ayında Gökyay Satranç Spor ve Kültür Vakfı bünyesinde kurulan Gökyay Vakfı Spor Kulübü, Türkiye Satranç 1. Ligi’nde 3 masa derecesinin yanı sıra takım ikinciliğinin de sahibi olarak süper lige yükseldi.

21-28 Temmuz tarihleri arasında Türkiye Satranç Federasyonu'nun Konya'da düzenlediği Türkiye Satranç Ligi’nde, Gökyay Vakfı Spor Kulübü'nü temsilen 1. ligde yarışan milli sporcu Çağatay Burcu 4. Masa 3.’sü, İrina Bulmaga 5. Masa 2.’si, Emir Gülbeyaz 7. Masa 2.’si olarak toplamda üç masa derecesi kazandı. Luppa, Nurus, Altim Alüminyum, Panelsan ve Deberenn firmalarının sponsorluğunda, takım ikinciliğinin de sahibi olan Gökyay Vakfı Spor Kulübü, kısa sürede oldukça önemli bir başarıya imza attı.

Aralarında milli sporcuların da olduğu Gökyay Vakfı Spor Kulübü’nün yıldız sporcuları, temmuz ayındaki turnuvalara, aynı zamanda kulüp merkezi de olan Gökyay Satranç Müzesi’ndeki eğtim salonlarında hummalı bir kampla hazırlandı.