Satrancın esası onun ne olduğunu düşünmektir.
David Bronstein

Sponsorluk

Kurum ve kuruluşlar Gökyay Satranç Müzesine sponsor olarak müzenin kültürel, sanatsal ve satranç alanındaki faaliyetlerine destek olabilirler. Sponsorlarımız müzemize yaptıkları katkılarla satrancın yaygınlaştırılmasına, satrancın geniş kitlelerle buluşmasına, analitik düşüncenin gelişmesine; ülkemizde spor, kültür ve sanatın zenginleşmesine ve gelişmesine de katkıda bulunmaktadırlar.

Sponsorlarımızın müzemizin çeşitli alanlardaki faaliyetlerine destek olması, farklı sosyal gruplardan izleyicileri ile buluşmalarına, kamuoyu nezdinde oluşmuş kurum itibarının artmasına da katkıda bulunacaktır.

SPONSORLAR

• Ana Sponsorluklar
  • Kurumsal Sponsorluklar
  • Proje/Kategori Sponsorlukları
  • Teknoloji ve İletişim Sponsorlukları
  • Eğitim Sponsorlukları
  • Medya Sponsorlukları
  • Kişisel katkıda bulunanlar

Farklı kategorilerdeki sponsorluklarımız ve projeler hakkında detaylı bilgi almak için:

info@gokyaysatrancvakfi.org.tr

Bağışlarınız

Gökyay Satranç Müzesi’ne yapacağınız bağışlarla, müzemizin güç kazanarak kültür, sanat, eğitim ve spor faaliyetlerinin devam etmesine ve ziyaretçilerine daha zengin bir koleksiyon sunmasına katkıda bulunabilirsiniz.

Nakdi Bağışlarınız için:

Gökyay Satranç Müzesi adına

Gökyay Satranç Spor Ve Kültür Vakfı

Vakıfbank - Hastaneler Şubesi

IBAN TR35 0001 5001 5800 7309 6303 49

Satrançla ilgili yayın ve Satranç Takımı bağışlarınız için:

0 (312) 312 1304

info@gokyaysatrancvakfi.org.tr