Hayalimdeki Satranç Resim Yarışması

“Hayalimdeki Satranç” resim yarışmasının üçüncüsünü bir kez daha Çankaya Rotary Kulübü işbirliğiyle düzenliyoruz.

Sizin hayalinizdeki satranç takımını merak ediyoruz.
İmzanız olan bir satranç takımı yapılsa, bu takımda neler olurdu? ⭐
Hangi renklerden oluşurdu?
Hayvanlar mı, oyuncaklar mı? Yoksa geometrik şekiller mi?
Hayalinizdeki takımda başka neler neler olurdu?
Tüm Türkiye’den 7-12 yaş arasındaki çocuklar, kendi hayal ettiğiniz satranç takımını ister çizin, ister boyayın.

Yarışmaya katılmak çok kolay!

1- A3 boyutunda (29,7 x 42 cm ölçülerinde) yapacağın resmi, en geç 14 Mayıs Cuma günü müzeye ulaşacak şekilde, ailenden bir büyüğünün yardımı ile posta ya da kargo ile "Gökyay Satranç Müzesi Basamaklı Sok No:3 Altındağ/Ankara" adresine gönder.

2- Göndereceğin resmin arkasına adını, yaşını, yaşadığın şehri ve annenin ya da babanın adını ve telefon numarasını eklemeyi unutma.

3- Instagram'da @gokyaychessmuseum hesabını izle.

☆ Sonuçların açıklanması:
Yarışmamızın kazananları; Çankaya Rotary Kulübü, Gökyay Vakfı Yönetim Kurulu ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından belirlenen bir jüri tarafından seçilecek olup, sonuçlar 13 Mayıs  2022 tarihinde sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır.Sürpriz ödüllerin verileceği yarışmanın ödül töreni ise 21 Mayıs’ta Gökyay Vakfı’nda gerçekleşecek…

Haydi, kendi satranç takımınızı hayal edip, kağıdı ve boyaları alıp resmetmeye başlayın!

Heyecanla bize yollayacağınız resimleri bekliyoruz.

Yarışmaya katılan tüm eserler 10 gün boyunca Gökyay Satranç Müzesi’nde sergilenecektir.

Detaylı bilgi için 0 (312) 312 13 04-05 numaralı telefondan ve/veya info@gokyaysatrancvakfi.org.tr bize ulaşabilirsiniz.

• Gökyay Satranç Vakfı, yarışma kurallarını değiştirme hakkını saklı tutar.